Αποστολή και παράδοση

Αποστολή και Παράδοση

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών. Οι χρεώσεις της oinosgrigoriadi.gr, ισχύουν για σημεία παράδοσης, όπου υπάρχει γραφείο του δικτύου της Ελτά courier  αποκλειστικά, σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς και όχι για δυσπρόσιτα σημεία.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν.


Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την Ελτά courier.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους μεταφοράς (courier, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. Η oinosgrigoriadi.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος-οινοποιείο είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 8.00 16.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 6936521018. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημά μας, αν η παραγγελία δεν έχει προπληρωθεί, παραμένει ενεργή για τρεις (3) ημέρες και κατόπιν ακυρώνεται.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

 

Κόστος μεταφορικών

Η oinosgrigoriadi.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο λογική ως προς την αξία των οίνων μας.

Υπάρχουν δύο τρόποι παραγγελίας ως προς τον αριθμό των φιαλών.

  • Παραγγελίας 6 φιαλών, κυτίο χάρτινο 6 φιαλών και πολλαπλάσια αυτού, σε όλους τους συνδυασμούς κωδικών

Κόστος μεταφορικών : Από 6 φιάλες και πάνω Δωρεάν Μεταφορικά .

  • Παραγγελία 1 έως 5 φιάλες, υπολογίζεται αυτόματα από τη σελίδα μας.

 

Τρόποι πληρωμής είναι , η τραπεζική μεταφορά,

Τράπεζα Πειραιώς, iban GR67 0171 2340 0062 3413 9695 651  , Γρηγοριάδης Γεώργιος,

Καθώς και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος GR2901102190000021900659786, Γρηγοριάδης Γεώργιος.

πιστωτική κάρτα και PayPal έχει όμοιες χρεώσεις.

Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ισχύει για δέματα  των 10 κιλών.

 

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό παραγγελίας.

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικούς τραπεζικούς οργανισμούς σε διαφορετικούς οργανισμούς περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής – εμβάσματος, πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει καθυστέρηση στην ταυτοποίηση της κατάθεσης, η οποία μπορεί να φτάσει ως τις τρεις εργάσιμες ημέρες.

  • Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ePos Paycenter της τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η oinosgrigoriadi.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.

 

  • Μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας PayPal, που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη, πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών. Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσόν της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών παράδοσης & αποστολής), χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προμήθεια κτλ.

 

Το κόστος της παραγγελίας υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης, όπως αυτές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της oinosgrigoriadi.gr. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας και ο τρόπος αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας αλλά και την διεύθυνση αποστολής.