Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η Επιχείρηση παρέχει στον Πελάτη ευρείες επιλογές πληρωμής της παραγγελίας του, και βρίσκεται στην δική του ευχέρεια να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί.

  1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με το σύστημα ασφαλείας ePos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο Πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Για τις αγορές με την πιστωτική ή χρωστικής σας κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

  1. Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας PayPal, που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη, πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών. Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσόν της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών παράδοσης & αποστολής), χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προμήθεια κτλ.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Η Παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση. Στην περίπτωση της εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα, για την διευκόλυνση της διαδικασίας, να ενημερώσει την Επιχείρηση τηλεφωνικώς στο 6936521018 ή αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στη διεύθυνση [email protected] H εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την διεκπεραίωση της παραγγελίας, στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. Ως αιτιολογία κατάθεσης ο Πελάτης οφείλει να χρησιμοποιήσει το πλήρες ονοματεπώνυμό του ή τον αριθμό παραγγελίας του. H παραγγελία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έως ότου η Επιχείρηση επιβεβαιώσει ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται. Σε περίπτωση μεταφοράς ποσού μεταξύ διαφορετικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, τυχόν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη και όχι την Επιχείρηση.

 

  1. Με μετρητά χρήματα ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σε περίπτωση παραλαβής από το οινοποιείο.